середу, 6 вересня 2023 р.

ДЕНЬ ЗНАНЬ

   


Відчуття, які виникають в ДЕНЬ ЗНАНЬ, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Він завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято вчителів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
В КЗ «Олександрівський ліцей №2» яскраво та дзвінко пролунав Перший дзвоник!
59 учнів нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

Директор ліцею Олександр Володимирович Зінченко привітав всіх з чудовим святом , яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
На свято завітав Василь Іванович Скляренко, заступник Олександрівського селищного голови. Він побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні. Від депутатського корпусу подарував першокласникам чудові рюкзачки.
Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ ЗНАНЬ

    Відчуття, які виникають в ДЕНЬ ЗНАНЬ, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Він завжди відрізняється яск...