середу, 22 березня 2023 р.

"Урок мужності"

Професія військового: що може бути більш почесним і необхідним, ніж захищати свою країну? У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового завжди ставилися з особливою шаною і повагою.
В КЗ «Олександрівський ліцей №2» на «Урок мужності» завітали представники Олександрівського військового комісаріату, зокрема, Мошуренко Юрій Михайлович та Артеменко Вадим Сергійович. Учні із захопленням слухали розповідь Юрія Михайловича про військову професію, її особливості та переваги, про навчальні заклади України, де можна здобути військову спеціальність.
Військові продемонстрували учням військову зброю, розповіли про її технічні характеристики, після чого діти мали змогу розглянути зразки зброї, потримати їх у руках і, звісно, сфотографуватися у військових обладунках. Учні ставили військовим запитання щодо різних аспектів військової служби та отримували вичерпні, цікаві відповіді.
Зустріч залишила майбутнім випускникам основу для роздумів щодо свого призначення. Можливо, вибору саме цієї шляхетної професії – захисника України!



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ ЗНАНЬ

    Відчуття, які виникають в ДЕНЬ ЗНАНЬ, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Він завжди відрізняється яск...