вівторок, 4 квітня 2023 р.

Радіодиктант з мінної небезпеки

4 квітня 2023 року , у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, учні КЗ "Олександрівський ліцей 2" взяли участь у написанні радіодиктанту для дітей молодшої та середньої школи з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. Диктант звучав голосом Пса Патрона із популярного мультфільму. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міністерство освіти і науки України (МОН), Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), Українське радіо та Центр з протимінної діяльності об'єдналися, щоб провести диктант “Спільно до безпеки”.
Диктант звучав на хвилях Українське радіо. Допомагав з прочитанням тексту Михайло Карпань — актор, що озвучує Пса Патрона в однойменному мультфільмі. А перед диктантом, говорили з представником ДСНС про забруднення України мінами і вибухонебезпечними предметами та про важливість навчання дітей правил безпечної поведінки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ДЕНЬ ЗНАНЬ

    Відчуття, які виникають в ДЕНЬ ЗНАНЬ, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. Він завжди відрізняється яск...